Kjøpsvilkår

Som hovedregel gjelder forbrukertilsynets standard betingelser for kjøp og salg over internett.
Klikk på lenken for å lese disse: Forbrukertilsynets standard betingelser

 

Partene

Selger er Blomsterknatten Karstensen,

Tassebekkveien 165, 3160 Stokke

e-post: kundepost@blomsterknatten.no,

tlf. 97 07 49 51,

org.nr. 925453781 og betegnes i det følgende som  selger/selgeren.

 

Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som  kjøper/kjøperen.

 

Noen unntak og konktetiseringer gjelder for kjøp av lett bedervelige varer, som planter.

 

Agrefrist

Ordinær angrefrist gjelder ikke ved kjøp av planter, løk og knoller. Om du er misfornøyd med varen du mottar tar du kontakt via kontaktskjemaet i nettbutikken, snarest mulig etter mottak, så finner vi en løsning.
 

Ved kjøp av andre varer enn planter, gjelder ordinære regler om 14 dagers angrefrist. Evt. returporto betales av kunden.

 

Bilder, størrelser og farger

Farge, form og størrelse på planter kan avvike noe i fht. bildene og beskrivelsene på nettsiden. Dette kan komme av klimatiske forhold og lysforhold når bildene er tatt. Vi garanterer at bilder ikke er manipulert og at alle bilder som vises er egne bilder, eller bilder lånt fra andre, etter innhentet tillatelse.

 

Sending og mottak

Pakker sendes med posten/bring i begynnelsen av uken, for at plantene skal ligge kortest mulig tid i esken. Du vil motta en bekreftelse på mail når pakken er sendt. Det er viktig at pakken hentes ut og varene kontrolleres, så snart du mottar melding om at den er klar for henting. Følg med på meldinger, eller via postens app når du venter plantepakke. Det gis ikke garanti for varer som blir liggende i mange dager etter at pakken er klar for henting. Det gis ikke refusjon for uavhentede pakker, som blir returnert til avsender.