Engletrompeter

Da har jeg oppdatert, med en del nye sorter og noen “gamle” og kjente. Det er kun et fåtall av de fleste sortene, så her er det første mann til mølla. En del av plantene er fhv. små, men de har godt med røtter og kommer nok greit i god vekst. Bestillinger som mottas i perioden 15.-20. august, blir pakket og sendt mandag 22.08. Etter dette skal jeg ha en ukes ferie, så bestillinger i uke 34 og 35 blir ikke pakket før 4. september. 

Jeg har ofte noen  litt større planter stående, som kan selges. Ønsker du å komme innom meg i Stokke for å handle, så send en mail til kundepost@blomsterknatten.no eller en melding til FB-siden.

Engletrompetene er et blikkfang i ethvert uterom, enten du velger å ha dem i potter på terrassen, eller plante dem i et bed i hagen (husk å ta dem inn om høsten). Storvokste, velduftende, vakre og imponerende. De krever stor potte, mye vann og gjødsel for å bli som finest. Vekstkraften gjør at det er morsomme planter å dyrke og det er fort gjort å bli bitt av samlemanien, når man først begynner. Vær obs på at form og farge på blomstene kan variere noe gjennom sesongen, avhengig av temperatur og lys.
Småplanter som selges her vil variere noe i størrelse og fasong. Høyde vil være ca. 15-30 cm inkl. potte. 

Alle Engletrompeter er giftige.