Velkommen til BlomsterKnatten

Blomsterknatten er et lite gartneri drevet av Trine Karstensen, i Svarstad. Butikken drives ved siden av annen jobb og vi har derfor ikke ordinære åpningstider.

Tanken er å produsere og selge overskudd av planter fra egen hage og på den måten dele gleden over alt som spirer og gror i hagen, på terrassen og i drivhuset. Hovedproduktene vil speile min egen hage og mine favorittplanter. Det vil være et stort utvalg av småplanter av Engletrompet - Brugmansia, en del stauder som, Hosta, Dagliljer, grus-/steinbedsplanter og helt sikkert en del andre planter det blir overskudd av i løpet av sesongen. Min egen planteinteresse er vid, og utvalget vil variere gjennom sesongen. Det vil sjeldent være store mengder av hver vare.

​Det vil fortrinnsvis være salg via nettbutikken og sending pr. post, men det vil selvsagt være mulig å avtale henting om man bor i nærheten. Sender kun til adresser iNorge.

Om du vil følge med på hva som skjer så lik/følg gjerne BlomsterKnatten på Facebook. Da får du beskjed når det legges ut nye planter, eller det skjer andre spennende ting, som er greit å få med seg.

Er du fornøyd, fortell det til alle andre.

Er du misfornøyd si det til meg.