Velkommen til BlomsterKnatten

Blomsterknatten er et lite gartneri drevet av Trine Karstensen, i Stokke i Vestfold. Butikken drives ved siden av annen jobb og vi har derfor ikke ordinære åpningstider.

Tanken er å produsere og selge overskudd av planter fra egen hage og på den måten dele gleden over alt som spirer og gror i hagen, på terrassen og i drivhuset. Hovedproduktene vil speile min egen hage og mine favorittplanter. Det vil være et stort utvalg av småplanter av Engletrompet - Brugmansia, en del stauder som, Hosta, Dagliljer, grus-/steinbedsplanter og helt sikkert en del andre planter det blir overskudd av i løpet av sesongen. Min egen planteinteresse er vid, og utvalget vil variere gjennom sesongen. Det vil sjeldent være store mengder av hver vare.

Det vil fortrinnsvis være salg via nettbutikken og sending pr. post, men det vil selvsagt være mulig å avtale henting om man bor i nærheten. Sender kun til adresser iNorge.

 

Om du vil følge med på hva som skjer så lik/følg gjerne BlomsterKnatten på Facebook. Da får du beskjed når det legges ut nye planter, eller det skjer andre spennende ting, som er greit å få med seg.

 

Er du fornøyd, fortell det til alle andre.

Er du misfornøyd si det til meg.